Sidebar atas

Selasa, Januari 12, 2010

SILABUS BAHASA JAWA Kls.XI SMA/MA

SILABUS BAHASA JAWA Kls.XI SMA/MA

Nama sekolah : SMA Negeri I Kutowinangun
Mata Pelajaran : Bahasa Jawa
Kelas / Semester: XI / Gasal
  1. STANDAR KOMPETENSI
    Siswa bisa ngrungokake lan ngerti sarta nanggapi sadengah jenis wacana lesan non sastra awujud tanggap wacana/sambutan/khotbah/guneman ing wawan rembug lan musyawarah ing sadengah basa Jawa.
  2. KOMPETENSI DASAR
    Ngrungokake tanggap wacana/sambutan/khotbah
    Ngrungokake guneman sajroning wawan rembug
  1. MATERI POKOK
    Tanggap wacana
    Wawan rembug
  2. PENGALAMAN BELAJAR
    Ngrungokake tanggap wacana
    Nyathet wosing tanggap wacana/sambutan/khotbah ana ing pirang-pirang ukara
    Nanggapi wosing tanggap wacana/sambutan
    Mangsuli pitakonan kang jumbuh karo wosing tanggap wacana
    Mbeberake kanthi lesan ringkesan tanggap wacana
  3. INDIKATOR
    Nyathet wosing tanggap wacana/khotbah sajroning pirang-pirang ukara.
    Mbeberake kanthi lesan ringkesan tanggap wacana/sambutan/khotbah



  4. PENILAIAN

    1. Tagihan
      Tugas pribadi
    2. Bentuk Inst.
      Uraian
    3. Instrumen
      Sapa sing maringi tanggap wacana
      Katujokaka kanggo sapa tanggap wacana iku
      Apa isine tanggap wacana




  5. Traffic Exchange with 160,000+ members
  6. SUMBER /BAHAN
    rekaman tanggap wacana
    tanggap wacana saka guru kanthi lesan


  7. Baca Selengkapnya Silahkan Download Dibawah Ini :
    1. File Bentuk DOC
    2. File Bentuk PDF





Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Tidak ada komentar :

Posting Komentar